Jogi nyilatkozat

A Villa Dobra Holiday minden tőle telhetőt megtesz a naprakész információk biztosítására, beleértve a pontosságot és a teljesség igényét, de felelősséget nem vállal a weboldalon szereplő információk felhasználásából adódó következményekért.

Továbbá a Villa Dobra Holiday nem vállal felelősséget a weboldalán szereplő olyan linkekért, amik más természetes vagy jogi személy vagy jogi személyiségnek minősülő szervezet üzemeltet, ideértve azok oldalait (minden weboldal) és tartalmát. Ugyan ez vonatkozik a weboldalon megjelenő reklámokra, szövegekre, valamint további linkekre is. A külső honlapok bemutatásának módjára, tartalmára és adatkezeléseire semmilyen hatásunk nincs, így nem tudjuk azokat befolyásolni, éppen ezért semmiféle felelősséget nem vállalunk értük. Jelen nyilatkozat vonatkozik a saját honlapunkra vezető linkeket tartalmazó oldalakra egyaránt.

A https://villadobraholiday.hu weboldal bármely része hivatkozásként elhelyezhető bármely online tartalomban, előzetes engedély hiányában is. Abban az esetben, ha úgy ítéljük meg, hogy a Villa Dobra Holiday identitását, erkölcsi és etikai nézeteit sérti vagy nem méltó körülmények között tüntették fel, úgy elrendelhetjük a linkelés megszüntetését. A linket használatba vevő természetes vagy jogi személy vagy jogi személyiségnek minősülő szervezet vállalja, hogy a Villa Dobra Holiday hazai és nemzetközi, üzleti jóhírnevét tiszteletben tartja.

A Villa Dobra Holiday által üzemeltetett https://villadobraholiday.hu weboldal tartalmának másodközlése kizárólag írásos engedéllyel történhet. Kérelmét a következő e-mail címre küldheti: hello[kukac]villadobraholiday[pont]hu. A weboldal tartalmi, illetve formai alkotórészei az engedély beszerzése esetén sem használhatók fel módosított formában, illetve hivatkozásmegjelöléssel szabad csak alkalmazni.

A https://villadobraholiday.huweboldal tartalmának szerzői jogaival a Villa Dobra Holiday rendelkezik. Ezzel eltérő jogállású tartalmak esetében használunk forrásmegjelölést, így ezt, az érintett tartalomra nyilvánvalóvá tesszük.

A https://villadobraholiday.hu weboldal teljes egésze, így az oldalai, a tartalma, a szövegezések, az elrendezések, az adatbázisok, a rajzok és egyéb tartalmi, illetve formai elemek szerzői jogvédelem alatt állnak. Továbbá a nevek, jelek, megjelölések és logók védjegyvédelem alatt állnak. Illetéktelen felhasználása polgári, – versenyjogi – és büntetőjogi felelősséget von maga után. A megnevezett weboldalon található bármely név, jel, megjelölés, logók és bármely tartalom esetében sem értelmezhető úgy, hogy engedélyt vagy jogot nyújtana bármely, az érintett weboldalon feltüntetésre került védjegy használatára. A védjegy használatára kizárólag a védjegy birtokosa adhat felhatalmazást.

A Villa Dobra Holiday weboldalának védett elemeinek összessége vagy bármely részének, részben vagy egészben történő másolása, adaptálása, lefordítása, rendezése, módosítása vagy előnyszerzés céljából történő műveletei polgári, – versenyjogi – és büntetőjogi felelősséget von maga után.